Kinderopvang in Bezuidenhout

Woont of werkt u in Den Haag of directe omgeving en zoekt u een veilig en stimulerend kinderdagverblijf voor uw kind? Villa Bloom heeft een betrokken, tweetalige kinderopvang in de buurt van Bezuidenhout, waar uw kind zich sociaal, emotioneel, lichamelijk en geestelijk kan ontwikkelen. Wij hebben kinderdagverblijflocaties aan de Loosduinse Hoofdstraat, Beeklaan, Thomsonlaan en Utenbroekestraat in Den Haag en aan de Buurtweg in Wassenaar. Daarnaast heeft Villa Bloom twee locaties in de residentie voor buitenschoolse opvang en worden er zomerkampen georganiseerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of vraag een rondleiding aan.

Kinderdagverblijf in Bezuidenhout met leeftijdsgerichte programma’s

Het kinderdagverblijf in de buurt van Bezuidenhout is gunstig gelegen, met een uitstekende bereikbaarheid en in de nabijheid van het Haagse Bos, Landgoed Clingendael en de Scheveningse Bosjes. De pedagogische visie van Villa Bloom is gericht op een complete ontwikkeling van uw kind, dat al spelend, onderzoekend en lerend tot een zelfverzekerd en zelfbewust persoon groeit. Wij hebben speciale educatieve programma’s die aansluiten bij de behoeften en interesses van kinderen van verschillende leeftijden.

  • Leeftijd 0 tot 2 jaar

De pedagogische professionals van Villa Bloom bieden uw baby (10 weken tot 1 jaar) of dreumes (1 tot 2 jaar) in een veilige en liefdevolle omgeving alle ondersteuning en middelen om te groeien en een stevige educatieve basis te leggen.

 

  • Leeftijd 2 tot 5 jaar

Villa Bloom creëert voor peuters enerzijds warmte en geborgenheid en anderzijds een uitdagende omgeving om te ontdekken. Het leeftijdsgerichte programma (2-3 jaar en 3-5 jaar) is een zorgvuldige inleiding op de meer gestructureerde schoolsituatie van uw kind in de volgende fase.

 

  • Leeftijd 4 tot 12 jaar

Uw kind wordt ouder en onafhankelijker en heeft nieuwe uitdagingen nodig. Uw kinderopvang in de buurt van Bezuidenhout of andere wijk van Den Haag verzorgt verrijkende programma’s voor en na schooltijd, passend bij de veranderende en gevarieerde behoeften van schoolgaande kinderen.

Voorsprong op school door tweetalige kinderopvang in Bezuidenhout

Het tweetalige programma van Villa Bloom maakt uw kind al op jonge leeftijd vertrouwd met zowel de Nederlandse als Engelse taal. Tweetalig onderwijs stimuleert de cognitieve ontwikkeling van uw kind. De praktijk leert dat kinderen die jong in aanraking komen met een tweede taal een grote voorsprong op school hebben. Een ander voordeel is dat de taalgevoeligheid van uw kind optimaal wordt benut. Het programma in ons kinderdagverblijf in de buurt van Bezuidenhout is gericht op spelenderwijs leren. Het zorgt voor een naadloze overgang naar zowel het Nederlandse als internationale schoolsysteem.

Dichtstbijzijnde locatie van Bezuidenhout

De dichtstbijzijnde locatie vanaf Bezuidenhout is onze locatie Benoordenhout. Deze ligt pal naast de Montessorischool Waalsdorp, HSV primary school en Schoolvereniging Wolters en vlak bij de Vrije School Z-Holland.

  • uitstekend bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer
  • parkeergelegenheid voor het gebouw
  • binnen 10 minuten op de snelweg richting Rotterdam, Amsterdam en Utrecht

Adres

Utenbroekestraat 4
2597 PH Den Haag

Activiteiten gericht op evenwichtige ontwikkeling van uw kind

Het curriculum van Villa Bloom rust op zeven pijlers voor een evenwichtige, complete ontwikkeling van uw kind. Dat gaat verder dan alleen lezen, schrijven en rekenen. De gevarieerde activiteiten in onze kinderopvang in Bezuidenhout (en de andere locaties) en BSO’s richten zich ook op onderling contact, het maken van vrienden, gezamenlijke verse maaltijden, zingen, spelen en ontdekken in de natuur. Elke activiteit is resultaatgericht of heeft een specifieke les in gedachten.

Bent u geïnteresseerd in onze unieke kinderopvang of naschoolse opvang? Neem contact op met uw vragen of verzoeken. Of schrijf uw kind in met het registratieformulier. Als wij uw inschrijving binnen hebben, ontvangt u een uitnodiging voor een rondleiding bij Villa Bloom.