Kinderopvang in Den Haag

Zoekt u een tweetalige kinderopvang in Den Haag, waar kinderen worden gestimuleerd om op zelfstandige wijze de wereld om zich heen te ontdekken? De enthousiaste en betrokken pedagogische professionals van Villa Bloom zorgen voor een uitgebalanceerd educatief programma voor iedere leeftijdsfase. Uw kind kan zich optimaal ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving, met gezonde eet- en drinkgewoonten. Wij verrassen uw kind met gevarieerde mogelijkheden tot spelen, groeien en ontwikkelen in een kinderdagverblijf met duurzame, stijlvolle en houten inrichting. Uw kind krijgt de noodzakelijke tools om een zelfverzekerd en zelfbewust persoon te worden. Ons motto is dan ook ꞌbuilding lifelong self-learnersꞌ.

Een erkend en toegewijd kinderdagverblijf in Den Haag in de buurt

Villa Bloom is een ervaren en erkende kinderopvang in Den Haag, met een uitstekende naam. Directeur en oprichter Celine Broekhuizen en de zorgvuldig geselecteerde pedagogisch professionals willen dat de kinderen zich op hun gemak voelen en zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Ons motto is dan ook ꞌbuilding lifelong self-learnersꞌ. U vindt een kinderdagverblijf of naschoolse opvang van Villa Bloom in de buurt, met gunstig gelegen locaties in of nabij de wijken Benoordenhout, Bezuidenhout, Scheveningen, Segbroek, Loosduinen en Regentessekwartier.

Leeftijdsgerichte programma’s in kinderopvang in Den Haag

Er wordt in de BSO en het kinderdagverblijf in Den Haag zowel Nederlands als Engels gesproken. Het tweetalige onderwijs stimuleert de cognitieve ontwikkeling van uw kind. Het al op jonge leeftijd aanleren van tweetaligheid biedt vele voordelen. Deze kinderen hebben vaak een grote voorsprong op school. Ook de communicatie met de ouders is in het Nederlands en Engels.

De educatieve programma’s van Villa Bloom bieden ruimte aan uiteenlopende activiteiten. De kinderen worden optimaal voorbereid op de volgende stap in hun leven. Uw kind kan zich sociaal, emotioneel, lichamelijk en geestelijk ontwikkelen én het heeft plezier! De leeftijdsgerichte programma’s sluiten perfect aan op zowel het Nederlandse schoolsysteem als op dat van de internationale school.

 • Villa Bloom babyprogramma (0-1 jaar)
 • Villa Bloom peuterprogramma (1-2 jaar)
 • Villa Bloom voorschools ontdekkingsprogramma (2-3 jaar)
 • Villa Bloom voorschools programma (3-5 jaar)

Pijlers voor een evenwichtige ontwikkeling van uw kind

De filosofie en structuur in dé kinderopvang in Den Haag is gestoeld op zeven pijlers, die van belang worden geacht voor een evenwichtige ontwikkeling van uw kind. Het gaat om méér dan lezen, schrijven en rekenen. Het betreft ook het onderling contact in de groep, natuurbeleving en gezonde maaltijden, zingen en spelen.

 1. Happy environment
 2. Making friends
 3. Discovering individuality and talents
 4. A meaningful love and learning and self independency
 5. Caring for nature
 6. Growing a healthy body
 7. Learning a second language (a bilingual approach)

Kinderopvang en BSO, met maximale stabiliteit

Villa Bloom locatie Loosduinen is een kinderopvang met maximale stabiliteit. De kinderen maken op onze BSO-locaties in een veilige omgeving kennis met de natuur. Daarnaast organiseren wij spetterende zomerkampen. Onze kinderopvang in Den Haag is 52 weken per jaar geopend (ook tijdens de schoolvakanties) en hanteert dagelijks ruime openingstijden.

Neem contact op voor meer informatie of vraag een rondleiding aan in hét kinderdagverblijf in Den Haag. U kunt uw kind ook meteen inschrijven met het inschrijfformulier op de website van Villa Bloom.

Kinderdagverblijf locaties:

Wijndaelerduin, Den Haag

Wijndaelerduin 2
2554 BX Den Haag

Loosduinse Hoofdstraat, Den Haag

Loosduinse Hoofdstraat 536
2552 AP Den Haag

Beeklaan, Den Haag

Beeklaan 535A
2562 BE Den Haag

Thomsonlaan, Den Haag

Thomsonlaan 17C
2565 KX Den Haag

Benoordenhout, Den Haag

Utenbroekestraat 4
2597 PH Den Haag

Kievietschool, Wassenaar

Buurtweg 16
2244 AD Wassenaar

BSO locaties:

Wijndaelerduin, Den Haag

Wijndaelerduin 2
2554 BX Den Haag

Kievietschool, Wassenaar

Buurtweg 16
2244 AD Wassenaar