Veiligheid en gezondheid

villa bloom fresh and healthy
Baby Villa Bloom
baby

Gezonde eetgewoonten

De voedingsgewoonten voor de rest van je leven worden al op jonge leeftijd bepaald. Bij Villa Bloom vinden we het daarom erg belangrijk om bij te dragen aan gezonde eet- en drinkgewoonten.

Warme maaltijd

De lunch bestaat uit een warme maaltijd. De maaltijden worden verzorgd door Moekes Maaltijden. De maaltijden zijn biologisch en bavetten geen suiker, smaak- en of kleurstoffen. Voor kinderen onder de 12 maanden is er geen zout toegevoegd en daarboven niet meer dan is toegestaan. Er wordt niet gekookt met pinda’s, noten en varkensvlees.

Op verzoek kookt Moeke zowel gluten-, als koemelk- en lactosevrije maaltijden. Tevens kan er voor een vegetarische of een veganistische variant gekozen worden.  Zo zorgen we ervoor dat ieder kind mee kan eten.

Vers fruit & snacks

‘s Ochtends krijgen de kinderen vers fruit en om drie uur yoghurt/melk met crackers/brood en om vijf uur een snack met bijvoorbeeld tomaatjes, komkommer, meloen en/of worteltjes.

Veiligheid en hygiëne

Wanneer ouders hun kinderen aan de zorg van een ander toevertrouwen, zijn veiligheid en hygiëne van het grootste belang. De vestigingen van Villa Bloom voldoen aan alle wettelijke normen en eisen van brandweer en GGD. Al onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid. Zij nemen de zorg voor uw kinderen uiterst serieus.

Het speelgoed, de speeltoestellen en de ruimtes zijn veilig en schoon en de medewerkers weten precies hoe zij moeten handelen in het geval van ziekte of ongelukken. Jaarlijks vindt er een risico-inventarisatie plaats. Deze uitgebreide inventarisatie wordt gecontroleerd door de GGD.

Bekijk het inspectierapport dagopvang

Bekijk het inspectierapport BSO

Of vraag een rondleiding aan!