Veiligheid en gezondheid

montessori villa bloom

Gezonde eetgewoonten

De voedingsgewoonten voor de rest van je leven worden al op jonge leeftijd bepaald. Bij Villa Bloom vinden we het daarom erg belangrijk om bij te dragen aan gezonde eet- en drinkgewoonten.

Warme maaltijd

De lunch bestaat uit een warme maaltijd. Onze kok stelt dagelijks een dagvers menu op. De producten zijn vers en bevatten zo weinig mogelijk suiker en kleurstoffen. Vanzelfsprekend wordt er bij het samenstellen en het bereiden van de maaltijd rekening gehouden met allergieën en dieetwensen vanuit geloofsovertuigingen.

Vers fruit

‘s Ochtends krijgen de kinderen vers fruit, om drie uur een tussendoortje en om half zes een broodmaaltijd met vers bruin brood.

Veiligheid en hygiëne

Wanneer ouders hun kinderen aan de zorg van een ander toevertrouwen, zijn veiligheid en hygiëne van het grootste belang. De vestigingen van Villa Bloom voldoen aan alle wettelijke normen en eisen van brandweer en GGD. Al onze medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid. Zij nemen de zorg voor uw kinderen uiterst serieus.

Het speelgoed, de speeltoestellen en de ruimtes zijn veilig en schoon en de medewerkers weten precies hoe zij moeten handelen in het geval van ziekte of ongelukken. Jaarlijks vindt er een risico-inventarisatie plaats. Deze uitgebreide inventarisatie wordt gecontroleerd door de GGD.

Ten slotte maakt Villa Bloom gebruik van elektronische toegangspasjes voor zowel de voordeur als de ingang tot de groepsruimtes, zodat uitsluitend bevoegden zich toegang kunnen verschaffen.

Bekijk het inspectierapport dagopvang

Bekijk het inspectierapport BSO

Of vraag een rondleiding aan!