Vakantieopvang

villa-bloom-zomerkampen-NL
Villa Bloom koken
voetbal
kindjes stip

Op zoek naar goede opvang tijdens schoolvakanties?

In 2019 organiseert Villa Bloom het ‘Discover Your Talent’ zomerkamp. Het kamp biedt kinderen de mogelijkheid om nieuwe activiteiten te ondernemen, nieuwe vrienden te maken en vooral heel veel plezier te hebben in een veilige en inspirerende omgeving.

Discover Your Talent!

Het ‘Discover Your Talent’ zomerkamp vindt plaats tijdens vier weken in de zomervakantie van 2019:

Week 1 | 22 juli – 26 juli | Sport Week

Week 2 | 29 juli – 2 augustus | Circus Week

Week 5 | 19 augustus – 23 augustus | Masterchef Kids Week

Week 6 | 26 augustus – 30 augustus | Survival Week
*dagelijks van 08.00u (Villa Bloom Kinderen) | 08.30u (Externe Kinderen ) tot 18.30u.

In elke week staat een ander thema centraal en zullen er specifieke activiteiten rondom dit thema worden georganiseerd. Tussendoor zal er uiteraard veel tijd zijn voor buiten spelen, hutten bouwen, creatieve activiteiten en het maken van nieuwe vrienden.

Tweetalig Zomerkamp

Het zomerkamp is tweetalig Nederlands/Engels. Dit betekent dat er zowel Nederlands- als Engelstalige leerlingen en leerkrachten aanwezig zijn. Dit stimuleert het leren van de Engelse taal en verbetert de Engelse taalbeheersing. Ideaal voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Locatie

De locatie van de ‘Discover Your Talent’ zomerkampen is het clubgebouw van de Haagsche Rugby Club (Theo Mann-Bouwmeesterlaan 800, Den Haag). Kinderen kunnen rechtstreeks komen. Hiernaast is er op vaste tijden taxivervoer geregeld vanuit Villa Bloom Loosduinen en Villa Bloom Wassenaar.

Reserveren

Elk weekprogramma is te boeken voor min. 3, 4 of 5 dagen, van 08.00u (Villa Bloom BSO Kinderen) / 08.30u (Externe Kinderen ) tot 18.30u. U kunt voor meer informatie, prijzen, beschikbaarheid en reserveringen contact met ons opnemen. De Villa Bloom Zomerkampen zijn elk jaar erg populair, dus wacht niet te lang met reserveren.

Villa Bloom zomer kamp brochure: Summercamps 2019

Kinderopvangtoeslag

De vakantieopvang van Villa Bloom is officieel geregistreerd. Hierdoor heeft u recht op Kinderopvangtoeslag. Villa Bloom adviseert u hier graag over. U kunt hier contact met ons opnemen.

Of vraag een rondleiding aan!

Schrijf je nu in voor het zomerkamp

Geboortedatum kind:


Welke dagen?MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag