Holiday camp 2024

may holidays
holidays
meisjes

Nature Holiday Summer Camp 2024

‘’Kids don’t remember their best day of television’’  En, wat ze zich wel herinneren, is hun eerst zelfgemaakte jam, op treasure hunt gaan, boom hutten bouwen en bosspellen met nieuwe gemaakte vrienden. Onze kampeerders brengen het grootste deel van de dag door in het bos en de duinen, met elke dag een ander activiteiten programma.

Locatie 

Het Nature Holiday Camp zal deze zomer plaatsvinden in Den Haag, vanaf de Villa Bloom locatie te Wijndaelerduin. De data zijn 15 t/m 19 Juli & 19 t/m 23 augustus, maandag – vrijdag, en het programma is elke dag van 10:00 – 16:00. Het camp is per week te boeken.

Geen BSO 

Het Nature Holiday Camp is bedoeld voor kinderen die in de zomer vakantie deel willen nemen aan een natuur gericht dagkamp. Het dagkamp is geen BSO programma ( geen onderdeel van de Wet kinderopvang), de kinderen die de BSO van Villa Bloom bezoeken hebben een apart zomer programma.

Bent u op zoek naar een BSO programma, dan is ons reguliere Villa Bloom BSO programma het meest geschikt, deze is ook enkel in de vakantie te boeken. Bel of mail gerust voor verder informatie.

Kleine groepen

Veiligheid en persoonlijke aandacht voorop! De kinderen worden tijdens de uitstapjes rondom de locatie ingedeeld in kleine en vaste groepen en hebben vaste begeleiders. Wilt u graag dat uw kind bij een vriend(in) in de groep geplaatst wordt, laat het ons dan graag weten.

Prijs

Week 29 ( 15 – 19 juli 2024): €280 per week

Week 34 ( 19 – 23 August 2024): €280 per week ( vol)

 

Programma

Week 1 Holiday Camp

Week 2 Holiday camp

 

Inschrijving

De inschrijving voor het Villa Bloom Nature Holiday Camp kan met onderstaand formulier. Zodra wij deze hebben ontvangen nemen wij binnen 3 werkdagen contact op. Mochten er vragen zijn, zijn wij altijd te bereiken via info@villabloom.nl of per telefoon 070 – 82 00 542.

    Geboortedatum kind: (dd-mm-jjjj)

    Allergieën:

    Welke periodes?