BSO

Nature BSO Villa Bloom
Beach

Into Nature zomerkamp 2020

Ook organiseren wij in de zomer van 2020 weer spetterende de zomerkampen. Deze weken staan volledig in het teken van buiten spelen en de natuur ervaren. Zes weken lang ga jij actief de bossen in, struin je door de duinen en leren we je van alles over de natuur. Het krijgen van vieze handen van de aarde, het zoeken naar beestjes onder boomstronken of lekker wegdromen op een grasveld. Dit zijn slechts enkele activiteiten die dagelijks aanbod komen.

NAAR BUITEN bij HRC

Spelen, de natuur ontdekken en vrienden maken

De Villa Bloom BSO laat kinderen in een veilige omgeving kennismaken met de natuur. Door samen te spelen en plezier te maken, ontwikkelen zij zich optimaal op motorisch en sociaal gebied. Dit helpt ze om volledig tot bloei te komen. Villa Bloom heeft als motto ‘spelen, sporten en vrienden maken’. Bij Villa Bloom;

Spelen we iedere middag veel buiten

Is de natuur is erg belangrijk voor ons

Hebben we super enthousiaste BSO professionals

Eten we (het liefst buiten) gezonde snacks

Buitenschoolse opvang in Den Haag en Wassenaar

Voor leerlingen van de International School of The Hague en De Kleine Keizer in Den Haag en de Kievietschool en Bloemcampschool in Wassenaar biedt Villa Bloom buitenschoolse opvang (BSO) en naschoolse opvang (NSO) aan in kleine groepen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij kunnen zich onder begeleiding van onze vaste en speciaal opgeleide pedagogisch medewerksters vermaken met tal van actieve, stimulerende en ontspannende activiteiten. Er is voor elk kind wat wils.

Activiteiten

We bieden tweetalige dagopvang en buitenschoolse opvang aan. Uw kind krijgt bij Villa Bloom de Engelse en de Nederlandse taal aangeboden in speciaal ontwikkelde leeftijdsgerichte programma’s. Kinderen kunnen zelf kiezen aan welke activiteit ze deelnemen. Onze veilige en liefdevolle omgeving biedt bijvoorbeeld ook de ruimte om rustig een boekje te lezen of op een andere manier te ontspannen na een drukke schooldag.

Tijdens vrije dagen en schoolvakanties zijn er tal van actieve bezigheden als koken, sport, expressie, dans en theater. Uiteraard gaan we erg veel de natuur in maar ook maken we uitstapjes, bijvoorbeeld naar het museum.

Ophalen van school

Villa Bloom Loosduinse Hoofdstraat in Den Haag haalt leerlingen op van de International School of The Hague en De Kleine Keizer. De International School is op 5 minuten fietsafstand van Villa Bloom. We maken gebruik van onze elektrische bakfiets om de kinderen op veilige en milieuvriendelijke wijze te vervoeren. De kinderen van De Kleine Keizer halen we lopend op, deze school ligt direct achter de buitenschoolse opvang van Villa Bloom.

De buitenschoolse opvang in de Kievietschool in Wassenaar is exclusief voor kinderen van de Kievietschool en de Bloemcampschool. De kinderen van de Bloemcampschool worden op veilige en milieuvriendelijke wijze opgehaald met de elektrische bakfiets.

De nieuwe Sport BSO bij HRC in Den Haag heeft een pick up service: Wolters, HSV en Montessori en de Archipelschool.

Openingstijden

  • Tijdens schoolweken: vanaf het moment dat de school uitgaat tot 18.30 uur
  • Tijdens vakantieweken: van 8.30 uur tot 18.30 uur ( in Wassenaar vanaf 08.00)

Pedagogisch medewerksters

Tijdens de reguliere openingstijden van BSO Villa Bloom zijn er altijd minimaal twee vaste pedagogisch medewerksters aanwezig. Op de buitenschoolse opvang werken twee tot drie vaste pedagogisch medewerksters, bij afwezigheid door ziekte of vakantie is er een vaste invalkracht.

Huiswerkbegeleiding

Villa Bloom heeft een aparte ruimte waar kinderen in alle rust onder begeleiding huiswerk kunnen maken. Het huiswerkbegeleidingsprogramma wordt in overleg met de ouder aangeboden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.00 tot 16.30 uur.

Voor meer informatie over de maandtarieven en de mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Of vraag een rondleiding aan!