BSO

skateboard
jongen

NIEUW: SPORT BSO bij HRC

Spelen, sporten en vrienden maken

De Villa Bloom Sports Academy laat kinderen in een veilige omgeving kennismaken met verschillende sporten. Door samen te spelen en plezier te maken, ontwikkelen zij zich optimaal op sportief en sociaal gebied. Dit helpt ze om volledig tot bloei te komen. De Villa Bloom Sports Academy heeft als motto ‘spelen, sporten en vrienden maken’. Ons sportieve programma rust op vier pijlers. Klik hier voor meer informatie en prijzen. De Sport bso opent per 01-09-2019 en per 20-07-2019 starten de zomerkampen. 

Op zoek naar goede opvang tijdens schoolvakanties?

In 2019 organiseert Villa Bloom het ‘Discover Your Talent’ zomerkamp. Het kamp biedt kinderen de mogelijkheid om nieuwe activiteiten te ondernemen, nieuwe vrienden te maken en vooral heel veel plezier te hebben in een veilige en inspirerende omgeving. Het kamp is van enkele dagen tot alle weken van de zomervakantie te boeken.

Buitenschoolse opvang in Den Haag en Wassenaar

Voor leerlingen van de International School of The Hague en De Kleine Keizer in Den Haag en de Kievietschool en Bloemcampschool in Wassenaar biedt Villa Bloom buitenschoolse opvang (BSO) en naschoolse opvang (NSO) aan in kleine groepen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij kunnen zich onder begeleiding van onze vaste en speciaal opgeleide pedagogisch medewerksters vermaken met tal van actieve, stimulerende en ontspannende activiteiten. Er is voor elk kind wat wils.

Activiteiten

We bieden tweetalige dagopvang en buitenschoolse opvang aan. Uw kind krijgt bij Villa Bloom de Engelse en de Nederlandse taal aangeboden in speciaal ontwikkelde leeftijdsgerichte programma’s. Kinderen kunnen zelf kiezen aan welke activiteit ze deelnemen. Onze veilige en liefdevolle omgeving biedt bijvoorbeeld ook de ruimte om rustig een boekje te lezen of op een andere manier te ontspannen na een drukke schooldag.

Tijdens vrije dagen en schoolvakanties zijn er tal van actieve bezigheden als koken, sport, expressie, dans en theater. Ook maken we veel uitstapjes, bijvoorbeeld naar het museum.

Ophalen van school

Villa Bloom Loosduinse Hoofdstraat in Den Haag haalt leerlingen op van de International School of The Hague en De Kleine Keizer. De International School is op 5 minuten fietsafstand van Villa Bloom. We maken gebruik van onze elektrische bakfiets om de kinderen op veilige en milieuvriendelijke wijze te vervoeren. De kinderen van De Kleine Keizer halen we lopend op, deze school ligt direct achter de buitenschoolse opvang van Villa Bloom.

De buitenschoolse opvang in de Kievietschool in Wassenaar is exclusief voor kinderen van de Kievietschool en de Bloemcampschool. De kinderen van de Bloemcampschool worden op veilige en milieuvriendelijke wijze opgehaald met de elektrische bakfiets.

De nieuwe Sport BSO bij HRC in Den Haag heeft een pick up service: Wolters, HSV en Montessori, Paschalis, OBS Benoordenhout en Oranje Nassau.

Openingstijden

  • Tijdens schoolweken: vanaf het moment dat de school uitgaat tot 18.30 uur
  • Tijdens vakantieweken: van 8.30 uur tot 18.30 uur ( in Wassenaar vanaf 08.00)

Pedagogisch medewerksters

Tijdens de reguliere openingstijden van BSO Villa Bloom zijn er altijd minimaal twee vaste pedagogisch medewerksters aanwezig. Op de buitenschoolse opvang werken twee tot drie vaste pedagogisch medewerksters, bij afwezigheid door ziekte of vakantie is er een vaste invalkracht.

Huiswerkbegeleiding

Villa Bloom heeft een aparte ruimte waar kinderen in alle rust onder begeleiding huiswerk kunnen maken. Het huiswerkbegeleidingsprogramma wordt in overleg met de ouder aangeboden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.00 tot 16.30 uur.

Voor meer informatie over de maandtarieven en de mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Of vraag een rondleiding aan!