Inrichting en materiaal

Een natuurlijke en duurzame inrichting

Een goede inrichting van zowel de binnen- als buitenruimte draagt bij aan een optimale ontwikkeling van uw kind. Een omgeving waar kinderen verschillende dagen in de week verblijven moet rust, vertrouwen en veiligheid uitstralen en tegelijkertijd uitnodigen tot verkennen en ontdekken.

Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en basistinten in de inrichting creëert een gezellige en huiselijke sfeer die hieraan bijdraagt. Onze spel materialen zijn van hout en onze unieke inrichting straalt rust uit.

Babyruimten

In de babyruimten staat speelgoed en kindermeubilair dat de ontwikkeling stimuleert. Spiegels en deurtjes om te ontdekken, klimkubussen voor de motorische ontwikkeling en verschillende zachte en harde materialen om de ontwikkeling van de tast te stimuleren. Naast de bedjes op de slaapkamer hangt in elke babyruimte een wiegje om al wiegend te snoezen of te slapen.

Kwalitatief hoogwaardig materiaal

Bij de keuze voor het spelmateriaal is gekozen voor materiaal dat de kinderen zelf kunnen pakken en waarmee ze zelfstandig werkjes kunnen doen. Kwalitatief hoogwaardig materiaal dat tijdloos en duurzaam is, waar kinderen hun fantasie bij kunnen gebruiken en dat uitnodigt tot onderzoek en spel.

Wettelijke normen

Onze vestigingen voldoen aan de wettelijke normen en eisen van brandweer en GGD. Bij het ontwerp van de indeling en inrichting van Villa Bloom zijn verschillende architecten en pedagogen betrokken. Zij hebben een sfeervol familiehuis vormgegeven waar kinderen zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en naar hartenlust kunnen ontdekken en spelen. Dit alles met oog voor detail en liefde voor kinderen. We zijn erg trots op het resultaat!

baby1
girl wooden animals
9