Kinderopvang in Segbroek

Wordt u blij van een deskundige en veilige kinderopvang in Segbroek, een Haagse wijk met veel groen? De betrokken pedagogisch professionals van Villa Bloom stralen die vrolijkheid ook elke dag uit. Zij bieden de kinderen in het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang een gevoel van thuis zijn. Een fijne plek waar de kinderen zich op hun gemak voelen en zich zo goed mogelijk in sociaal, emotioneel, lichamelijk en geestelijk opzicht kunnen ontwikkelen. Villa Bloom heeft een kinderdagverblijf in Segbroek op de locaties Beeklaan en Thomsonlaan. Vraag een rondleiding aan om de warme, liefdevolle sfeer te ervaren.

Tweetalig kinderdagverblijf in Segbroek met leeftijdsgericht programma

De kinderopvang in Segbroek is tweetalig: Nederlands en Engels. Een rijke taalomgeving stimuleert de cognitieve ontwikkeling van uw kind. De praktijk laat zien dat kinderen die al op jonge leeftijd met een tweede taal in aanraking komen een grote voorsprong op school hebben. Villa Bloom hanteert een uniek educatief programma. Het leeftijdsgerichte programma biedt ruimte aan uiteenlopende activiteiten en bereidt de kinderen voor op de volgende stap in hun leven. De aansluiting op het Nederlandse schoolsysteem of de internationale school is optimaal.

  • Villa Bloom babyprogramma (0-1 jaar)
  • Villa Bloom peuterprogramma (1-2 jaar)
  • Villa Bloom voorschools ontdekkingsprogramma (2-3 jaar)
  • Villa Bloom voorschools programma (3-5 jaar)

Kinderopvang in Segbroek aan de Beeklaan en de Thomsonlaan

Het kinderdagverblijf in Segbroek aan de Beeklaan bevindt zich vrijwel tegenover de Europese School Den Haag, nabij de Scheveningse haven. De locatie Thomsonlaan ligt hier vlakbij. Beide kinderopvangcentra zijn uitstekend bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Er is parkeergelegenheid aan de straat. U bent binnen 10 à 15 minuten op de snelweg richting Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

De tweetalige kinderopvang in de wijk Segbroek heeft een locatiemanager als persoonlijk aanspreekpunt. De kinderen krijgen een warme biologische maaltijd tijdens de lunch. De locatie Beeklaan springt in het oog door de mooie, duurzame inrichting en de ruime, groene buitenruimte. Thomsonlaan is een kleinschalige locatie met twee basisgroepen, ook op deze locatie vind je de stijlvolle, duurzame inrichting van Villa Bloom.

Ontwikkeling in een veilige en liefdevolle omgeving

Villa Bloom wil dat de kinderen zich optimaal ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving. Ons curriculum is méér dan een reeks activiteiten of een aantal voorschriften in een handleiding. Al onze activiteiten zijn gericht op een resultaat of specifiek leerdoel. De kinderen spelen veel buiten. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar hebben wij twee BSO-locaties. Nieuwsgierig? Neem contact op met uw vragen of verzoeken, of schrijf uw kind in voor onze kinderopvang in Segbroek.

Adres

Beeklaan 535A
2562 BE Den Haag