Kinderopvang in Loosduinen

Voor professionele en toegewijde kinderopvang in Loosduinen brengt u uw kind naar Villa Bloom. Wij hebben een prachtig kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan de Wijndaelerduin, nabij de wijk Vroondaal, tegenover The International School. Op deze locatie wordt tweetalige kinderopvang geboden voor 0 tot 5-jarigen. De BSO is er voor leerlingen van 4 tot 12 jaar van de International School of The Hague, De Kleine Keizer en Vroondaal School.

Kinderdagverblijf in Loosduinen met leeftijdsgerichte programma’s

Het fraai gelegen en uitstekend bereikbare kinderdagverblijf in Loosduinen hanteert leeftijdsgerichte programma’s voor de verschillende groepen kinderen.  De kinderopvang aan het Wijndaelerduin wordt onderverdeeld in:

  • Tulips: 0-2 jaar (2 leidsters, maximaal 8 kinderen)
  • Roses: 0-2 jaar (2 tot 3 leidsters, maximaal 12 kinderen)
  • Sunflowers: 2-4 jaar (2 leidsters, maximaal 16 kinderen)
  • Lotusus: 2-4 jaar (2 leidsters, maximaal 16 kinderen)
  • Speciaal voorbereidingsprogramma voor kinderen die tussen hun 4e en 5e jaar naar de basisschool gaan

Tweetalige kinderopvang in Loosduinen in duurzame omgeving

De kinderopvang in Loosduinen is tweetalig (Nederlands en Engels). Dit stimuleert de cognitieve ontwikkeling van de kinderen. Uw kind ontwikkelt zich in sociaal, emotioneel, lichamelijk en geestelijk opzicht. De locatiemanager is uw persoonlijke aanspreekpunt. Het kinderdagverblijf in Loosduinen is ruim en licht en duurzaam ingericht. De kinderen krijgen een biologische warme maaltijd tijdens de lunch. Bij een wachtlijst krijgen de kinderen voorrang die doorgroeien van het (flexibele) kinderdagverblijf naar de BSO. In de After School Care Club wordt veel buiten gespeeld, gezond gegeten en veel plezier gemaakt.

Nieuwe vestiging BSO aan de Wijndaelerweg in Den Haag

In 2021 opent Villa Bloom een nieuwe vestiging aan de Wijndaelerweg, op de rand van de wijk Loosduinen en Vroondaal. Deze nieuwe kinderopvang in Loosduinen biedt ruimte voor meerdere Daycare en BSO-groepen. Er is een unieke stijlvolle houten kindergymzaal voor actieve spellen en een speciale kinderkeuken waar toekomstige masterchefs hun kookkunsten kunnen ontwikkelen. De warme, veilige en educatieve locatie bevindt zich dicht bij groene parken, zodat de kinderen vaak naar buiten kunnen. 

Het curriculum van Villa Bloom stoelt op zeven pijlers, die bij elkaar zorgdragen voor een evenwichtige ontwikkeling van uw kind. Heeft u interesse in kinderopvang in Loosduinen? Bel (070 – 820 05 42), e-mail (info@villabloom.nl) of verzend het contactformulier voor  meer informatie. U kunt ook een rondleiding aanvragen of u direct inschrijven  

Adres

Wijndaelerduin 2
2554 BX Den Haag