Wijken

Bezuidenhout

Woont of werkt u in Den Haag of directe omgeving en zoekt u een veilig en stimulerend kinderdagverblijf voor uw kind? Villa Bloom heeft een betrokken, tweetalige kinderopvang in Bezuidenhout, waar uw kind zich sociaal, emotioneel, lichamelijk en geestelijk kan ontwikkelen. Wij hebben speciale educatieve programma’s die aansluiten bij uw kind.

Scheveningen

De vroege kindertijd is in vele opzichten een belangrijke periode. Baby’s, dreumesen, peuters en kleuters leren veel en snel. De omgeving waarin zij zich begeven en de prikkels die zij krijgen, zijn van groot belang voor hun ontwikkeling. De kwaliteit van de kinderopvang heeft een duidelijk effect op de ontwikkeling en het welbevinden van uw kind.

Segbroek

Wordt u blij van een deskundige, veilige en flexibele kinderopvang in Segbroek, een Haagse wijk met veel groen? De professionele en betrokken pedagogisch medewerkers van Villa Bloom stralen die vrolijkheid ook elke dag uit. Zij bieden de kinderen in het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang een ꞌhome away form homeꞌ.

Loosduinen

Wij hebben een prachtig kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan de Loosduinse Hoofdstraat, nabij het strand van Kijkduin. Op deze locatie wordt tweetalige kinderopvang geboden voor 0 tot 5-jarigen. De BSO is er voor leerlingen van 4 tot 12 jaar van de International School of The Hague en De Kleine Keizer.