Kinderopvang

VBadwords1
66
9

Building lifelong self-learners

Villa Bloom in Den Haag en Wassenaar combineert op unieke wijze flexibiliteit, sfeer en betrouwbaarheid in een tweetalige kinderopvang. Onze aantrekkelijke programma’s bieden uw kind de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving.

Tweetalige kinderopvang voor kinderen van 0-5 jaar

Het tweetalige programma van Villa Bloom maakt uw kind vertrouwd met zowel de Nederlandse als de Engelse taal en stemt overeen met de nieuwste inzichten in tweetalig opvoeden. Het programma is gericht op spelenderwijs leren en zorgt voor een naadloze overgang naar zowel het Nederlandse als het internationale schoolsysteem.

Onze pedagogische visie

Villa Bloom verzorgt iedere dag een uitgebalanceerd educatief programma in een veilige en stimulerende omgeving. U kunt er gerust op zijn dat uw kind zich niet alleen sociaal, emotioneel, lichamelijk en geestelijk kan ontwikkelen, maar ook heel veel plezier heeft. Ons programma geeft uw kind de tools die het nodig heeft om een zelfverzekerd en zelfbewust persoon te worden. Onze enthousiaste en betrokken professionals blijven uw kind verrassen met mogelijkheden tot spelen, groeien en ontdekken.

Meer dan lezen, schrijven en rekenen

Wij geloven dat het curriculum alles omvat wat gebeurt in een groep, van onderling contact en maaltijden tot zingen en spelen. De professionals laten nooit een mogelijkheid onbenut om uw kind iets te leren. Ons curriculum is daarom meer dan een reeks activiteiten of een aantal voorschriften in een handleiding.

Elke activiteit is ontworpen met een resultaat of specifieke les in gedachten. Villa Bloom biedt een optimaal evenwicht tussen facultatieve en gestructureerde activiteiten, groeps- en individuele bezigheden en interactie tussen kind en professional en tussen kinderen onderling.