Kinderopvang in Scheveningen

De vroege kindertijd is in vele opzichten een belangrijke periode. Baby’s, dreumesen, peuters en kleuters leren veel en snel. De omgeving waarin zij zich begeven en de prikkels die zij krijgen, zijn van groot belang voor hun ontwikkeling. De kwaliteit van de kinderopvang heeft een duidelijk effect op de ontwikkeling en het welbevinden van uw kind. U bent bij het kinderdagverblijf in de buurt van Scheveningen van Villa Bloom aan het juiste adres. Onze ervaren, goed opgeleide en betrokken pedagogisch professionals bieden tweetalige kinderopvang nabij Scheveningen in een veilige en liefdevolle omgeving. Uw kind ontwikkelt zich optimaal aan de hand van leeftijdsgerichte, educatieve programma’s.

Ontwikkeling in eigen tempo in kinderdagverblijf in de buurt van Scheveningen

De pedagogische visie van Villa Bloom is geïnspireerd op de Montessori-aanpak, met eigen, unieke accenten. Onze deskundige en toegewijde professionals zijn een partner in de opvoeding. De kinderen in de opvang kunnen zich in hun eigen tempo ontwikkelen. Zij ontdekken de natuur, maken vriendjes en vriendinnetjes, leren nieuwe dingen, eten gezond en leren een tweede taal.

Wij moedigen in onze kinderopvang nabij Scheveningen de kinderen aan tot spel en ontdekking en bieden naar individuele behoefte rust en regelmaat. De combinatie van stabiliteit, evenwicht en educatief programma zorgt ervoor dat uw kind optimaal wordt voorbereid op de volgende stap: de Nederlandse basisschool of de internationale school.

Kleinschalige, tweetalige kinderopvang nabij Scheveningen in duurzame ruimte

Onze uitstekend bereikbare locatie Benoordenhout met parkeergelegenheid voor het gebouw is de aangewezen kinderopvang omgeving Scheveningen. Het kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 5 jaar ligt pal naast de Montessorischool Waalsdorp, HSV International Primary School, basisschool Schoolvereniging Wolters en de Vrijeschool Zuid-Holland. Er zijn verschillende groepen kinderopvang: bunnies (0-2 jaar), racoons (0-2 jaar), foxes (2-3 jaar) en bears (3-5 jaar). Het kinderdagverblijf in Scheveningen kenmerkt zich door:

  • Engelstalige conversatie met Nederlands als tweede taal
  • Een locatiemanager als persoonlijk aanspreekpunt
  • Ruime groepsruimten en een duurzame inrichting
  • Biologische warme maaltijd tijdens de lunch
  • Een groene buitenruimte
  • Kleinschaligheid, met vier basisgroepen

Ruime mogelijkheden tot kinderopvang en BSO

Villa Bloom heeft naast de kinderopvang in Scheveningen nog andere nabije kinderdagverblijven in Den Haag en Wassenaar. Specifiek de locaties Loosduinse Hoofdstraat, Beeklaan, Thomsonlaan, Kievitschool Wassenaar en vanaf 2021 de locatie Wijndaelerweg. Daarnaast is er de mogelijkheid tot buitenschoolse opvang op de locaties Loosduinse Hoofdstraat en Kievitschool Buurtweg. Overal zijn tweetalige programma’s. Meerdere onderzoeken tonen aan dat dit de kinderen een grote voorsprong op school geeft.

“Building lifelong selflearners” door maatwerk

Het team van Villa Bloom biedt de kinderen in het kinderdagverblijf in Scheveningen een gevoel als thuis zijn. De kinderopvang is op maat van uw kind afgestemd. Onze pedagogisch professionals nemen eventuele bijzonderheden bij het halen en brengen met u door. Er zijn daarnaast periodieke evaluatiegesprekken over de ontwikkeling van uw kind en het functioneren in de groep. In het bijzonder over het contact met leeftijdsgenootjes, de taal, de motoriek en het emotioneel welbevinden. Neem contact op voor kinderopvang in Scheveningen of vraag een rondleiding aan. U kunt uw kind ook direct inschrijven via het registratieformulier van Villa Bloom.

Adres

Utenbroekestraat 4
2597 PH Den Haag