Wijndaelerduin, Den Haag

Villa Bloom

Wijndaelerduin, Den Haag

 • Tweetalig: Nederlands en Engels
 • Locatiemanager als persoonlijk aanspreekpunt
 • Biologische warme maaltijd tijdens de lunch
 • Mooie duurzame inrichting
 • Ruime en groene buitenruimte
 • Extra faciliteiten zoal een kinderrestaurant en een kindergym worden geopend in het voorjaar van 2022.

Deze nieuwe locatie is geopend in September 2021 en er is ruimte voor meerdere Daycare en BSO groepen, die gebruik kunnen maken van moderne faciliteiten en allerlei leuke mogelijkheden voor activiteiten. Zo is er een kindergym beschikbaar voor sportieve activiteiten, fijne natuurtuinen, een kas en is er een speciale kinderkeuken waar toekomstige Masterchefs hun kooktalenten kunnen ontwikkelen. Deze locatie bevind zich dichtbij de duinen, bos en het strand, waardoor de kinderen ook veel naar buiten kunnen.

Duurzaam en innovatief 

De lay out van de nieuwe Villa Bloom locatie is ontworpen door een tal van architecten. Er is gekozen voor ruime kinderdagverblijf groepen voor kinderen van 0-4 jaar, ruime BSO groepen met tal van faciliteiten en unieke binnentuinen. Er zal op deze locatie niet alleen veel aandacht besteedt worden aan de pedagogiek, een onderscheidend interieur maar ook aan extra services die het leven vergemakkelijkt van ouders, zoals co-working, yoga lessen, maaltijden to go en ruime openingstijden.

Natuur BSO

Voor leerlingen van de International School of The Hague, de Kleine Keizer en van de Vroondaal school (vanaf 01-04-2022) in de leeftijd van 4 tot 12 jaar is er buitenschoolse opvang. We zorgen voor een warme, educatieve en veilige omgeving met zowel stimulerende als rustige activiteiten, passend bij het karakter van het kind. Ondanks de fantastische faciliteiten die het nieuwe gebouw biedt, zijn wij veel buiten te vinden

Buitenschoolse opvang (BSO)

Voor leerlingen van de International School of The Hague, De Kleine Keizer en van de Vroondaal school (per 01-04-2022) in de leeftijd van 4 tot 12 jaar is er buitenschoolse opvang in kleine groepen. We zorgen voor een warme, educatieve en veilige omgeving met zowel stimulerende als rustige activiteiten, passend bij het karakter van het kind. We spelen veel buiten, eten een gezonde warme maaltijd en maken veel plezier.

 • After School Care Club:  alle leeftijden (1 tot 2 leidsters, maximaal 12 kinderen)
 • After School Care Club:  alle leeftijden (2 leidsters, maximaal 20 kinderen

Klik hier voor de 2022 tarieven

Bereikbaarheid

De locatie Wijndaelerduin is ideaal gelegen, tegenover de International School of The Hague. Via de verschillende grote wegen is de locatie makkelijk te bereiken vanuit verschillende grote steden in de Randstad. Het openbaar vervoer biedt verschillende tram- en buslijnen die in de omgeving stoppen.

 • uitstekend bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer
 • achter het kinderdagverblijf is een algemeen parkeerterrein
 • binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam, Amsterdam en Utrecht

Adres

Wijndaelerduin 2
2554 BX Den Haag