Wijndaelerduin, Den Haag

Villa Bloom

Wijndaelerduin, Den Haag

Vanaf september 2021 zal Villa Bloom op deze locatie een nieuwe vestiging openen.

  • Tweetalig: Nederlands en Engels
  • Locatiemanager als persoonlijk aanspreekpunt
  • Biologische warme maaltijd tijdens de lunch
  • Mooie duurzame inrichting
  • Ruime en groene buitenruimte
  • Extra faciliteiten zoal een kinderrestaurant en een kindergym worden geopend in het voorjaar van 2022.

In dit nieuwe gebouw zal ruimte zijn voor meerdere Daycare en BSO groepen, die gebruik kunnen maken van moderne faciliteiten en allerlei leuke mogelijkheden voor activiteiten. Zo zal in dit gebouw een kindergym beschikbaar zijn voor sportieve activiteiten, fijne natuurtuinen, een kas en is er een speciale kinderkeuken waar toekomstige Masterchefs hun kooktalenten kunnen ontwikkelen. Deze locatie bevind zich dichtbij de duinen, bos en het strand, waardoor de kinderen ook veel naar buiten kunnen.

Duurzaam en innovatief 

De lay out van de nieuwe Villa Bloom locatie is ontworpen door een tal van architecten. Er is gekozen voor ruime kinderdagverblijf groepen voor kinderen van 0-4 jaar, ruime BSO groepen met tal van faciliteiten en unieke binnentuinen. Er zal op deze locatie niet alleen veel aandacht besteedt worden aan de pedagogiek, een onderscheidend interieur maar ook aan extra services die het leven vergemakkelijkt van ouders, zoals co-working, yoga lessen, maaltijden to go en ruime openingstijden.

Natuur BSO

Voor leerlingen van de International School of The Hague en van de Vroondaal school in de leeftijd van 4 tot 12 jaar is er buitenschoolse opvang. We zorgen voor een warme, educatieve en veilige omgeving met zowel stimulerende als rustige activiteiten, passend bij het karakter van het kind. Ondanks de fantastische faciliteiten die het nieuwe gebouw biedt, zijn wij veel buiten te vinden

 

Bereikbaarheid

De locatie Wijndaelerduin is ideaal gelegen, tegenover de International School of The Hague. Via de verschillende grote wegen is de locatie makkelijk te bereiken vanuit verschillende grote steden in de Randstad. Het openbaar vervoer biedt verschillende tram- en buslijnen die in de omgeving stoppen.

  • uitstekend bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer
  • achter het kinderdagverblijf is een algemeen parkeerterrein
  • binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam, Amsterdam en Utrecht

Adres

Wijndaelerduin 2
2554 BZ Den Haag