Leeftijdsgerichte programma's

Uitgebalanceerd educatief programma

Villa Bloom zorgt iedere dag voor een uitgebalanceerd educatief programma in een veilige en stimulerende omgeving. U kunt er gerust op zijn dat uw kind zich niet alleen sociaal, emotioneel, lichamelijk en geestelijk kan ontwikkelen, maar ook heel veel plezier heeft.

Ons programma geeft uw kind de tools die het nodig heeft om een zelfverzekerd en zelfbewust persoon te worden. Onze enthousiaste en betrokken pedagogisch professionals blijven uw kind verrassen met mogelijkheden tot spelen, groeien en ontdekken.

Voor iedere leeftijdsfase

Tegemoetkomen aan sociale, emotionele, lichamelijke en geestelijke behoeftes is belangrijk voor de ontwikkeling en het welbevinden van ieder kind. Maar deze behoeftes zijn in iedere leeftijdsfase anders. Villa Bloom speelt hierop in met speciaal ontwikkelde leeftijdsgerichte programma’s:

Voorbereiding op volgende stap

Iedere activiteit en iedere les in onze programma’s is ontworpen om uw kind te helpen zich te ontplooien, door te ontdekken en nieuwe ervaringen te delen in een veilige en liefdevolle omgeving. Of uw kind nu haar eerste woordjes, zijn eerste cijfer of een andere mijlpaal in het verschiet heeft, onze programma’s bieden een ideale voorbereiding op de volgende stap in het leven van uw kind.

10
12
29