Onze aanpak

Speciaal educatief programma

Wij hebben een educatief programma ontwikkeld dat aansluit bij de behoeften en interesses van kinderen van verschillende leeftijden. Hieronder leest u meer over onze speciale leeftijdsgerichte programma’s.

Leeftijd 0-2 jaar

Uw baby of peuter heeft een veilige en liefdevolle omgeving nodig van waaruit hij of zij de wereld om zich heen kan gaan ontdekken. Wij bieden alle ondersteuning en middelen die uw kleintje nodig heeft om te groeien en leggen een stevige educatieve basis.

Leeftijd 2-5 jaar

Peuters worden binnen korte tijd steeds onafhankelijker en ontwikkelen zich snel. Villa Bloom biedt de juiste balans tussen warmte en geborgenheid en een uitdagende omgeving die uw peuter stimuleert tot ontdekken. Ons programma vormt een zorgvuldige inleiding op de meer gestructureerde schoolsituatie die uw kind in de volgende fase te wachten staat.

Leeftijd 4-12 jaar

Naarmate kinderen ouder en onafhankelijker worden, hebben ze nieuwe uitdagingen nodig. Wij verzorgen verrijkende programma’s voor en na schooltijd die tegemoetkomen aan de constant veranderende en meer gevarieerde behoeften van schoolgaande kinderen.

Tweetalige kinderopvang

Villa Bloom is een tweetalige kinderopvang. Uw kind krijgt bij ons de Engelse en de Nederlandse taal aangeboden.

toddler
71
meisjes