Happy Green Childcare

Altijd verse en gezonde voeding

Kinderopvang (0 - 4)

Vier leeftijdsgerichte programma’s zorgen dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen: sociaal, emotioneel, lichamelijk en geestelijk. Er zijn programma’s voor baby’s, peuters, twee- tot driejarigen en drie- tot vijfjarigen. Alle kinderen spelen veel buiten en eten tijdens de lunch een voedzame biologische warme maaltijd.

Villa Bloom werkt met vier verschillende leeftijdsgerichte programma's

Tweetalige opvang

Zowel in de kinderopvang als in de BSO wordt Nederlands en engels gesproken. Tweetalig onderwijs stimuleert de cognitieve ontwikkeling van uw kind. Ons educatieve programma sluit zowel aan op het Nederlandse schoolsysteem als op dat van de International School.

Wij bieden uw kind tweetalig onderwijs aan

BSO en vakantiekampen (4 - 12)

NATURE! Maak nieuwe vrienden en geniet van alles wat de natuur te bieden heeft onder professional leiding van onze ervaren professionals! Boeken kan vanaf 3 dagen en je kan kosteloos annuleren.

Meld je nu aan en reserveer een plek!

Waar zijn wij gevestigd?
Loosduinse Hoofdstraat
Loosduinse Hoofdstraat 536
2552 AP Den Haag
Beeklaan
Beeklaan 535A
2562 BE Den Haag
Thomsonlaan
Thomsonlaan 17C
2565 KX Den Haag
Benoordenhout
Utenbroekestraat 4
2597 PH Den Haag
Kievietschool
Buurtweg 16
2244 AD Wassenaar
Wijndaelerweg
Wijndaelerweg 2
2554 BZ Den Haag

Groen en duurzaam

Duurzame keuzes

Villa Bloom combineert goede kinderopvang met aandacht voor duurzaamheid. Dat betekent onder andere dat we veel tijd doorbrengen in de natuur, ons eigen brood bakken en de kinderen zorg leren dragen voor hun omgeving. Samen met de kinderen verzorgen we een moestuin, zodat ze leren wat er groeit. Daarnaast kiezen we bewust voor zoveel mogelijk hergebruik, duurzame spelmaterialen, biologische voeding en voor milieuvriendelijke luiers van Muumi. Op die manier geven we graag het goede voorbeeld.