Kinderopvang in Voorburg

Bent u op zoek naar professionele kinderopvang in Voorburg, met maximale stabiliteit en liefde voor de kinderen? Villa Bloom voldoet aan al uw wensen én aan alle behoeftes van uw kind. Op ons nabijgelegen kinderdagverblijf in Benoordenhout verzorgen wij tweetalig onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 5 jaar. De kinderen krijgen leeftijdsgerichte programma’s aangeboden, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen op sociaal, emotioneel, lichamelijk en geestelijk niveau. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen gezonde maaltijden krijgen. Dankzij onze ruime openingstijden bent u altijd verzekerd van kinderopvang in de buurt.

Liefdevolle omgeving, waarin kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen

Voor kinderopvang in Voorburg kunt u terecht bij onze nabijgelegen locatie aan de Utenbroekstraat 4 in de Haagse wijk Benoordenhout. Onze unieke pedagogische visie is geïnspireerd op de Montessori-aanpak. Onze gediplomeerde en ervaren pedagogisch medewerkers zijn een partner in de opvoeding van uw kind. Zij bieden alle kinderen in de opvang een liefdevolle basis om zich in hun eigen tempo te kunnen ontwikkelen.

Kleinschalige, duurzame kinderopvang in Voorburg voor kinderen van 0 tot 5 jaar

De kinderopvang in Voorburg heeft ruime groepsruimten, een duurzame inrichting en een groene buitenruimte, passend bij de duurzaamheidsfilosofie van Villa Bloom. De locatiemanager op locatie Benoordenhout is uw persoonlijke aanspreekpunt. De kinderen krijgen tijdens de lunch een biologische, warme maaltijd. De kleinschalige kinderopvang heeft vier basisgroepen:

  • Cuttlefish: 0-2 jaar (3 leidsters, maximaal 13 kinderen)
  • Dolfijnen: 0-2 jaar (2 leidsters, maximaal13 kinderen)
  • Jellyfish: 2-4 jaar (2 leidsters, maximaal 16 kinderen)
  • Walvissen 2-4 jaar (2 leidsters, maximaal 16 kinderen)

Locatie nabij Voorburg

De locatie Benoordenhout voor kinderopvang in Voorburg ligt vlak naast de Montessorischool Waalsdorp, HSV primary school, Schoolvereniging Wolters en de Vrije School Zuid-Holland. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Schrijf uw kind in of neem contact op voor meer informatie of een rondleiding.

Kinderdagverblijf locaties:

Wijndaelerduin, Den Haag

Wijndaelerduin 2
2554 BX Den Haag

Beeklaan, Den Haag

Beeklaan 535A
2562 BE Den Haag

Thomsonlaan, Den Haag

Thomsonlaan 17C
2565 KX Den Haag

Benoordenhout, Den Haag

Utenbroekestraat 4
2597 PH Den Haag

Kievietschool, Wassenaar

Buurtweg 16
2244 AD Wassenaar

BSO locaties:

Wijndaelerduin, Den Haag

Wijndaelerduin 2
2554 BX Den Haag

Kievietschool, Wassenaar

Buurtweg 16
2244 AD Wassenaar