Over ons

Villa Bloom daycare
Villa Bloom daycare

Ons team

Het team van Villa Bloom bestaat uit zorgvuldig geselecteerde pedagogisch professionals. Onze pedagogisch professionals zijn vakbekwaam, ervaren, liefdevol en hebben grote liefde voor hun vak en zetten zich iedere dag in voor de beoogde kwaliteit van Villa Bloom.

De pedagogisch professionals worden ondersteund door een locatiemanager, een pedagogisch coach en een team van schoonmakers. Alle pedagogisch professionals hebben minimaal de opleiding SPW3 afgerond. Daarnaast krijgen ze regelmatig extra scholing in de Engelse en Nederlandse taal, pedagogiek en communicatie.

Stage en werken bij Villa Bloom

Villa Bloom biedt stagemogelijkheden voor BOL-stagiaires. Stagiaires worden niet meegerekend in de leidster-kind-ratio. Werken bij Villa Bloom? Houd onze vacatures in de gaten.

Twee talen per groep

Vanwege het tweetalige karakter van Villa Bloom is het belangrijk dat onze professionals de Nederlandse en Engelse taal goed beheersen en dat de talen consequent gesproken worden. In ieder groep spreekt altijd een leidster Nederlands en de ander Engels, zodat dit voor de kinderen niet tot verwarring leidt.

Alle medewerkers van Villa Bloom communiceren in hun moedertaal met de kinderen, maar beheersen zowel de Engelse als de Nederlandse taal vloeiend. Doordat onze pedagogisch professionals tweetalig zijn, wordt uw kind altijd begrepen en kan het zich uiten en communiceren in de taal die het wenst.

Wij verwelkomen u graag bij Villa Bloom!