Vakantieopvang

Playing Children

Op zoek naar goede opvang tijdens schoolvakanties?

Villa Bloom Holiday Day Camp biedt kinderen de mogelijkheid om nieuwe activiteiten te ondernemen, nieuwe vrienden te maken en vooral heel veel plezier te hebben in een veilige en inspirerende omgeving. We bieden uw kind een ruim activiteitenaanbod aan met sport, knutselen, muziek, beweging, dans, koken en theater. Ook bezoeken we musea, speeltuinen, de dierentuin, het strand en het park.

Bekijk de inrichting en het spelmateriaal van Villa Bloom.

Kinderopvangtoeslag

De vakantieopvang van Villa Bloom is officieel geregistreerd. Hierdoor heeft u recht op kinderopvangtoeslag.

Eén of meerdere dagen

Iedere opvangdag begint om 8.30 uur en eindigt om 18.30 uur. U kunt één dag boeken, maar ook meerdere dagen of zelfs een aantal volle weken. Neem contact op voor meer informatie over het activiteitenaanbod, prijzen en beschikbaarheid. Ons Holiday Day Camp is erg populair, dus wacht niet te lang met reserveren.

Summer Camp Engelse taalbeheersing

Villa Bloom organiseert in de zomer een dagelijks Summer Camp gericht op het leren van de Engelse taal en het verbeteren van de Engelse taalbeheersing. Ideaal voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Het programma is per week te boeken. Halve dagen en hele dagen zijn mogelijk gedurende de hele zomervakantie.

Of vraag een rondleiding aan!