Wijndaelerweg, Den Haag

Villa Bloom

Wijndaelerweg, Den Haag

Vanaf 2021 zal Villa Bloom op deze locatie een nieuwe vestiging van Villa Bloom openen.

In dit nieuwe gebouw zal ruimte zijn voor meerdere Daycare en BSO groepen, die gebruik kunnen maken van moderne faciliteiten en allerlei leuke mogelijkheden voor activiteiten. Zo zal in dit gebouw een kindergymzaal beschikbaar zijn voor actieve spellen, en is er een speciale kinderkeuken waar toekomstige Masterchefs hun kooktalenten kunnen ontwikkelen. Deze locatie bevind zich dichtbij grote groene parken, waardoor de kinderen ook vaak naar buiten kunnen.

BSO
Voor leerlingen van de International School of The Hague in de leeftijd van 4 tot 12 jaar is er buitenschoolse opvang in kleine groepen. We zorgen voor een warme, educatieve en veilige omgeving met zowel stimulerende als rustige activiteiten, passend bij het karakter van het kind.

 

Bereikbaarheid

De locatie Wijndaelerweg is ideaal gelegen, tegenover de International School of The Hague. Via de verschillende grote wegen is de locatie makkelijk te bereiken vanuit verschillende grote steden in de Randstad. Het openbaar vervoer biedt verschillende tram- en buslijnen die in de omgeving stoppen.

  • uitstekend bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer
  • achter het kinderdagverblijf is een algemeen parkeerterrein
  • binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam, Amsterdam en Utrecht

Adres

Wijndaelerweg 2
2554 BZ Den Haag