Flexibele opvang

Villa Bloom – Flexibele opvang

Nieuw: juni 2020

Ideaal voor wie een wisselend rooster heeft: flexibele opvang. Met maximale stabiliteit, want dat hebben kinderen nodig. Ook heel geschikt voor ouders die af en toe willen gebruikmaken van kinderopvang. Bijvoorbeeld om sociaal contact en vriendjes maken te stimuleren.

Hoe werkt het?

  • Voor alle kinderen van 0 tot 4 jaar
  • Per dag te boeken, tot 1 dag van tevoren
  • Alle werkdagen (maandag – dinsdag – woensdag – donderdag –  vrijdag) tussen 7.30-18.30 uur
  • Minimaal 1 dag per maand
  • Recht op kinderopvangtoeslag

Flexibiliteit én stabiliteit

Jij bent gebaat bij flexibiliteit, je kind bij stabiliteit. Daar zorgen we voor. We werken met een vast team van lieve en goed opgeleide pedagogisch professionals, vaste groepen en een vast dagritme. Jouw kind profiteert hierdoor van liefdevolle opvang in een vertrouwde omgeving.

5x Villa Bloom

  1. Houten en natuurlijke materialen in een sfeervol ingerichte lichte ruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken.
  2. Smaakvolle en biologische maaltijden, speciaal voor kinderen in de groei.
  3. Kinderen die de natuur kennen, groeien uit tot beschermers van onze prachtige planeet. We spelen daarom veel buiten en gaan graag op pad.
  4. Tweetalig programma waarbij we op iedere groep Engels en Nederlands spreken. Een tweede taal verrijkt en bereidt kinderen voor op de dag van morgen.
  5. Vier unieke zelfontwikkelde leeftijdsgericht programma’s die in kinderen het zaadje voor ‘een leven lang leren’ planten.

Vragen en/of aanmelden

Het uurtarief voor flexibele opvang bedraagt € 9,75 en is gebaseerd op afname van een hele dag. Bel 070-8200542 voor vragen of om aan te melden. Wacht niet te lang: er zijn tien flexibele opvangplekken beschikbaar.

Villa Bloom daycare
baby feet
boy reading